Accident cu două victime în afara municipiului Caracal

310

Astăzi, 3 martie,  pe Drumul Național 6, în afara municipiului Caracal, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Un autoturism a părăsit drumul și a ajuns în șanț în urma acroșării de un altul care a schimbat direcția de mers.

Un șofer caracalean care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, în timp ce ar fi efectuat virajul la stânga cu autoturismul pe care îl conducea, a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat din Radomirești care se angajase în depășirea sa, aruncându-l pe acesta în șanț. Două persoane au ajusn la spital.

,,Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 6, în afara municipiului Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Radomirești. În urma evenimentului rutier, doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.