VIDEO/ A spart o casă în Scărișoara, a furat de la o societate și portofelul unui bărbat. Poliția l-a prins

116

După mai multe infracțiuni săvârșite pe raza comunei Scărișoara, unui hoț din localitate i s-a terminat ,,norocul,,: a fost prins de oamenii legii. A avut norocul cu limita pedepselor aplicate și nu a intrat în arest, însă va fi supravegheat sub control judiciar.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut ieri un bărbat cercetat pentru violare de domiciliu și furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, este bănuit de comiterea mai multor fapte,  prejudiciul fiind recuperat parțial.
,,În fapt, în perioada 3 -7 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni comise în comuna Scărișoara, din județul Olt, respectiv:
În noaptea de 2/3 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, din localitate, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea de domiciliu. 
La data de 5 noiembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras o bicicletă din fața unei societăți comerciale, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
De asemenea, la data de 7 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras unui bărbat un portofel în care se afla suma de 2.400 de lei, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.,, arată IPJ Olt.
Astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta, având în vedere limitele pedepselor aplicate pentru infracțiunile ce fac obiectul cauzei.