Noua fabrică de filtre de la Balș angajează 100 de: operatori, tehnicieni, instalatori, ingineri, personal administrativ

2805

Venirea unei multinaționale în orașul de pe Olteț, care a cumpărat fosta fabrică IAC și va reloca din Germania o fabrică de filtre, va crea câteva sute de locuri de muncă. Pentru primele 100 de joburi a început să fie primite CV-uri. Astăzi, primarul Cătălin Rotea a anunțat pe ce posturi se fac angajări și care este afdresa pe care se pot trimite CV-urile.

Compania germană Hengst Filtration, specializată în fabricarea filtrelor, a dat drumul angajărilor pentru fabrica pe care o va deschide în orașul Balș. Pentru început, vor fi angajate 100 de persoane.

Fabrică RELOCATĂ din Germania în Balș. Multinaționala face de mâine angajări | Realitatea Oltului

Astăzi, primarul Cătălin Rotea a venit cu detalii pentru cei interesați să lucreze la noua fabrică din orașul de pe Olteț.

,,Având în vedere numărul extrem de mare de accesări simultane a e-mail-ului firmei HENGST FILTRATION, operatorul economic pune la dispoziția persoanelor interesate pentru depunerea CV-ului de angajare, o adresă de e-mail alternativă: jobs.bals@hengst.de HENGST FILTRATION precizează că, în continuare, sunt așteptate CV-uri pentru posturile de: operatori; tehnicieni; instalatori; ingineri; personal administrativ. În funcție de natura postului, sunt necesare studii medii sau studii superioare.,, anunță edilul Balșului.