Revin atelierele de pictură pe sticlă și confecționat sorcove, la Muzeul Județean Olt

104

Atelierele cu tematică specifică Sărbătorilor de Iarnă organizate de Muzeul Județean Olt s-au bucurat de succes anul trecut și revin și la finele acestui an, aducând magia acestei perioade prin creații care să pună în lumina Crăciunul, obiceiuri și tradiții locale.

Activități practice, specifice Sărbătorilor de Iarnă, care să îi încânte pe copii, să le dezvolte imaginația și îndemânarea, dar și să-i determine să înțeleagă importanța obiceiurilor, tradițiilor și să se bucure de această perioadă se vor derula luna viitoare la Muzeul Județean Olt.

,,Dragi părinți, dascăli și elevi, personalul de specialitate al Muzeului Județean Olt, constatând solicitările dumneavoastră a luat inițiativa de a continua activitatea cu atelierele de creație. Astfel, în perioada care urmează, perioadă dedicată Sărbătorilor de iarnă, pe lângă vizitele și celelalte acțiuni specifice, se vor desfășura următoarele activități creative după cum urmează: Ateliere de pictură pe sticlă cu temă de Crăciun– coordonator dr. Iohana Brătoi, Șef Serviciu Conservare Restaurare; Ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat – coordonator dr. Claudia Balaș, Șef Secție Etnografie. Sperăm ca interesul dumneavoastră, să fie tot la fel de mare ca și pentru celelalte acțiuni culturale realizate împreună și vă asigurăm în continuare de o colaborare deschisă și benefică pentru toți.  Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!,, anunță managerul George Smarandache.

Perioada de desfășurare a atelierelor este 2 – 19 decembrie. Celor care doresc să se înscrie ori să obțină mai multe detalii le stă la dispoziție dr. Iohana Brătoi, la numărul de telefon: 0747427513.