Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide de Sfântul Andrei. Intrarea este liberă

44

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, printre cele mai căutate destinații sunt târgurile de Crăciun. Organizatorii Târgului de Crăciun București au anunțat că acesta se va deschide în Piaţa Constituţiei de Sfântul Andrei

Organizat de Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, Târgul de Crăciun Bucureşti, înscris în reţeaua internaţională www.christmasmarkets.com, se deschide pe 30 noiembrie, intrarea fiind liberă și îi aşteaptă bucureştenii şi turiştii pentru experienţa Crăciunului autentic, până pe 26 decembrie, cu activităţi şi atracţii dedicate întregii familii.

La atmosfera magică vor contribui: bradul înalt de 30 de metri îmbrăcat în cetină, decoraţiunile luminoase, căsuţele frumos ornate, deliciile tradiţionale şi internaţionale, activităţile de poveste pregătite pentru toţi vizitatorii, concertele de colinde şi muzica specifică sărbătorilor. Peste 130 de căsuţe de Crăciun vor găzdui meşteşugari din toate zonele ţării, creatori autentici şi producători locali.