Fotbalist slătinean, convocat în lotul național U15. A jucat în amicalurile cu Bulgaria

2600

Slătineanul Andrei Filea, legitimat la Universitatea Craiova, a fost convocat în lotul național al României U15. Pasul olteanului spre fotbalul de performanță reprezintă o mândrie și pentru școala de fotbal Athletic Slatina, alături de care a făcut primii pași în fotbalul juvenil.

În perioada 4-10 noiembrie, selecționata Under 15 a României a efectuat un stagiu de pregătire la CNAMF Buftea, în care a disputat și două meciuri amicale împotriva reprezentativei similare a Bulgariei. Tricolorii s-au impus în ambele partied. Printre jucători s-a numărat și fundașul Andrei Filea. Convocarea slătineanului reprezintă o mândrie pentru școala de fotbal Athletic Slatina, o pepiniera importantă pentru fotbalul juvenil românesc.

,,Am afirmat mereu că pregătirea permanentă, munca și perseverența sunt singurele căi pentru a atinge marea performanță!  Și iată că timpul validează principiile după care se ghidează antrenorii și jucătorii noștri, Andrei Filea (născut în anul 2009) fiind al treilea copil format de Athletic Slatina care este convocat la echipa națională a României U15, călcând astfel pe urmele a încă doi copii de-ai noștri: Cosmin Stana (născut în anul 2007) și Andrei Alexe (născut în anul 2008). Cei trei sunt doar „vârfurile” a numeroși copii formați la Athletic Slatina evoluând pentru Academii importante din țară, la grupele lor de vârstă: CSU Craiova, Dinamo, Ciksereda, Petrolul Ploiesti, etc. Sunt rezultate încurajatoare pentru staff-ul nostru, venite în urma multor ani de muncă, tenacitate și implicare. Suntem mândri de ceea ce am realizat, suntem mândri de copiii noștri – foști și actuali!,, a transmis clubul.