Luptătorii LPS și CSM Slatina au urcat pe podium la Campionatele Naționale de U17 şi Cupa României de seniori

96

Pregătiți de antrenorul Constantin Scuturiciu, luptătorii slătineni au urcat pe podium în acest week-end la Campionatele Naționale de U17 şi Cupa României de seniori la Lupte. Ei au reprezentat CSM Slatina și LPS Slatina.

În perioada 9-12 noiembrie, la Târgu Mureș au avut loc Campionatele Naționale de U17 şi Cupa României de seniori la Lupte. La competiţie au participat peste 400 de sportivi în Sala Polivalentă „Ladislau Simon”. Printre ei, și luptători din Olt, care s-au impus în rândul campionilor României.

La Campionatul Național Super-Ligă Seniori-Echipe, Lupte greco-romane, CSM Slatina a obținut medalia de ARGINT, podiumul fiind următorul:

  1. CS RAPID BUCUREȘTI
  2. CSM SLATINA
  3. LPS BOTOȘANI

La Cupa României Seniori, CSM Slatina a obținut două medalii de Argint prin Lungu Iulian categ.77 kg. și Ali Gean categ.130 kg.

Cea mai strălucitoare dintre medalii a fost câștigată de LPS Slatina.

,,Campionatul Național Finală U-17, Lupte greco-romane,Târgu Mureș, 09-12.nov.2023, LPS Slatina a obținut locul -I-, medalia de AUR prin CRIȘU ALEXANDRU categ.45kg; Vitan Ruben locul-IV- categ.51kg; Cărămizoiu Ionuț locul-V- categ.71kg,, anunță antrenorul Scuturiciu.

În urmă cu o lună, La Campionatul Național U-17 Călărași, LPS Slatina Lupte Greco-Romane a mai adăugat în vitrina școlii:

  • Medalie de AUR- Mirea Vlăduț categ. 92kg,
  • Medalie de Argint- Crișu Alexandru categ.45kg,
  • Medalie de Argint- Vitan Raducanu Ruben categ.51kg,
  • Medalie de Bronz- Nicolescu Cristian – categ.55kg,
  • Locul IV – Cărămizoiu Ionuț- categ.71kg.