Microbuze din Corabia, de la primărie, pentru donatorii de sânge destinat preotului accidentat

315

Primăria orașului Corabia mobilizează cetățenii care doresc să vină în sprijinului preotului Radu Voinea, victima unui accident rutier, punând la dispoziție microbuze către Slatina- Centrul de Transfuzie. Preotul are nevoie de sânge, fiind internat la ATI Floreasca.

Parohia Catedralei Sfânta Treime din Corabia a lansat un apel privind donarea de sânge către toți cei care doresc astfel să vină în ajutorul preotului Radu Voinea. Omul Domnului a suferit multiple traumatisme sâmbătă, într-un accident rutier și se află internat la Terapia Intentivă a unui spital din Capitală. Cum mulți dintre enoriașii care doresc să doneze trebuie să se deplaseze la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt, la Slatina, administrația orășenească a decis să s implice pentru a le facilita transportul.

,,Primarul Orașului Corabia, ing. Iulică Oane, dorind să vină în sprijinul preotului VOINEA RADU PAUL, care a suferit un accident și are nevoie de ajutorul nostru, pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în data de Miercuri, 8 Noiembrie. Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249560703 sau la sediul primăriei. Nu contează grupa sanguină! Vă mulțumim!,, a anunțat primăria Corabia.

Un preot din Olt, victima unui accident rutier, are nevoie de SÂNGE. Este internat la ATI Floreasca | Realitatea Oltului

Oricine e dispus și este eligibil pentru donație, poate dona sânge la orice centru de donare doar specificând următoarele detalii:

NUME : VOINEA RADU PAUL

SPITALUL DE URGENȚĂ BUCUREȘTI ( FLOREASCA)- ATI, Politraumă 1, Sector C