600 de slătineni, lăsați FĂRĂ GAZE astăzi. Ce s-a întâmplat

416

Conducta de gaze naturale a fost avariată în Slatina astăzi. ,,Dorel,, a lăsat astfel fără gaze sute de consumatori. Distrigaz Sud Rețele estimează reluarea alimentării în jurul orei 18.00.

În urma unei avarii produse asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale de către un agent economic, Distrigaz Sud Rețele a luat măsura sistării alimentării cu gaze naturale astăzi, 30 octombrie, începând cu ora 11:30, pe strada Eugen Ionescu. A fost sistată alimentarea cu gaze naturale pentru circa 600 de clienți casnici și non-casnici.

,,Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt în teren și fac toate demersurile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei începând cu ora 18:00. Facem precizarea că această acțiune se realizează pentru fiecare client în parte și este condiționată de prezența clienților la domiciliu.,, a anunțat compania.

Slătinenii sunt atenționați că, după reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care simt miros de gaze, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela numărul 021 9281 dedicat situațiilor de urgență.