Prins la volan, la Osica de Sus, băut, fără permis și fără asigurare

2281
Imagine cu caracter ilustrativ

Un tânăr din comuna Voineasa s-a ales cu dosar penal și amendă după ce azi-noapte a fost depistat băut la volanul unui autoturism care nu avea asigurare. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere.

Azi-noapte, în jurul orei 01:45, polițiștii au depistat pe strada Republicii din comuna Osica de Sus un tânăr în vârstă de 33 de ani, din comuna Voineasa, încăălcând mai multe norme rutiere.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar pentru autoturismul în cauză nu există poliță de asigurare pentru răspundere civilă auto (RCA). Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.,, arată IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Tânărul a fost amendat cu 3.175 de lei și i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.