VIDEO/ Elevii trimiși de Primăria Slatina la Disneyland- Paris au trăit o experiență de neuitat

174

Câte 36 de elevi (câte trei de la fiecare unitate de învățământ gimnazial din Slatina) au încheiat vacanța de vară cu o experiență de neuitat: cinci zile la Disneyland Paris oferite de Primăria Slatina în urma câștigării ediției a XV-a a concursului „Disney Cup”.

Timp de 13 ani, excepție făcând doi ani din cauza pandemiei, câte trei elevi de la fiecare unitate de învăţământ din Satina şi un profesor însoţitor la nouă elevi au  fost trimiși de către Primăria Slatina într-o excursie la Disneyland-Paris (Franţa), drept premiu celor mai buni elevi din clasele V-VII câștigători ai concursului de cunoștințe generale Disney Cup.

Anul acesta, experiența de neuitat a fost trăită la începutul lunii septembrie.

,,Copiii premiați în cadrul competiției Disney Cup de anul acesta, au trăit o experiență de neuitat în timpul excursiei la Disneyland, Paris, organizată de Primăria municipiului Slatina.  Această oportunitate a fost cu adevărat magică, oferindu-le șansa de a se bucura de lumea fermecată a poveștilor Disney. Cu entuziasm și zâmbete strălucitoare, copiii au explorat parcul tematic, întâlnind personaje îndrăgite din desenele animate, precum Mickey Mouse, Minnie, sau Aladdin. Au fost fascinați de atracțiile spectaculoase, cum ar fi Castelul din Disneyland. Cu inimile pline de bucurie și amintiri de neuitat, toți premianții la Disney Cup, ediția a XV- a, și-au întors privirea spre viitor cu speranța că visele pot deveni realitate și că munca și dedicarea lor pot deschide uși spre lumi fermecate, la fel cum au experimentat în această minunată excursie.,, a transmis Prrimăria Slatina, administrația municipală făcând publice și câteva imagini.

Anul acesta, la manifestarea – concurs „Disney Cup”, s-au înscris 1.495 elevi (473 elevi clasa a V-a, 534 elevi clasa a VI-a, 488 elevi clasa a VII-a.