Sărbători în nouă comune din Olt. Jandarmii asigură măsuri de ordine

5179

Și în acest sfârșit de săptămână, oltenii sunt invitați de administrațiile locale să mai uite de griji și de nevoi și să se distreze. Sunt organizate manifesări cultural-artistice în 9 comune din județ. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, Jandarmeria Olt va lua măsuri alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Locuitorii din Tia Mare, invitați duminică la Ziua Comunei. Mari artiști vor întreține atmosfera de sărbătoare | Realitatea Oltului

Ziua legumicultorului, serbată la Pleșoiu cu muzică și distracție | Realitatea Oltului

Mari actori în mijlocul cotenenilor de Ziua comunei | Realitatea Oltului

Cu muzică, grătare, răcoritoare, parcuri de distracții și alte surprize pregătite de către primării, locuitorii mai  multor comune din județ vor petrece în acest week-end. Mâine se vor organiza manifestări în localitățile Spineni și Osica de Sus, iar duminică în localitățile Gura Padinii, Tia Mare, Urzica, Văleni, Pleșoiu, Strejești, Poboru și în Osica de Sus.

Jandarmii vor asigura ordinea și linitera publică și au transmis recomandări participanţilor la aceste evenimente:

– să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare;

– să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.

,,Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul jandarmilor prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.,, mai transmite IJJ Olt.