FOTO-Peste 800 de copii din țară, la Festivalul Floare de Tei, Corabia. VIDEO parada portului popular și demonstrații de dans

2126

Orașul Corabia găzduiește unul dintre cele mai mari festivaluri de folclor din țară dedicate celor care duc mai departe zestrea neamului. Evenimentul a fost deschis azi cu o paradă a portului popular și demonstrații ale ansamblurilor participante.

Peste 800 de copii din toată țara, îmbrăcați în port popular reprezentativ pentru zona din care provin, au luat azi cu asalt orașul Corabia, dând astfel startul Festivalul pentru copii FLOARE DE TEI. Parada însoțită de fanfară a fost continuată cu deschiderea evenimentului în Piață Independenței, ansamblurile prezentând demonstrații de dans.

Concursul organizat de Primăria Corabia, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor Adrian Băran- structura Corabia va avea loc la Grădină de Vară.

RESTRICȚII de circulație în Corabia de joi până sâmbătă, impuse de Festivalul Floare de Tei. Rutele ocolitoare | Realitatea Oltului