Alex a ajuns la cel mai mare spital pediatric din Europa. Cei care doresc să-l ajute o pot face în continuare

2072

Micuțul Alexandru Mihalache, din comuna Morunglav, a ajuns la Spitalul de Pediatrie Bambino Gesù din Roma, Italia, Institut Științific de Cercetare și Tratament. Cei care doresc să-i fie aproape pentru a-l ajuta să învingă cancerul o pot face în continuare.

Campanie din casă-n casă la Morunglav pentru a salva viața unui copil | Realitatea Oltului

La nici patru ani împliniți, un copil din comuna Morunglav, sat Poiana Mare, a fost diagnosticat cu o boală cruntă: cancer. Cum medicii români au stabilit că stadiul bolii este unul avansat, tumoarea fiind extinsă la oase, în spatele rinichilor și stomac, nu i-au dat șanse de supraviețuire cu tratamentul posibil în țară decât de 30%. Așa că familia a identificat un spital din străinătate, transplantul de măduvă și tratamentul adecvat sporindu-i șansele la viață.

Cu ajutorul comunității, al oamenilor de bine, Alex a ajuns la un spital din Roma, considerat cel mai mare spital de pediatrie și centru de cercetare din Europa, de unde sperăm să auzim în curând vești bune.

,,Dragii noștri prieteni și nu numai…vreau sa incep prin a va mulțumi din tot sufletul pentru ceea ce ați făcut pentru copilul meu și pt noi că familie! Alexandru a ajuns cu bine la acest spital unde sperăm noi că va pleca pe piciorușele lui și bineînțeles ne dorim sa uităm de acest vis urat pe care îl trăim. Am inceput investigații imediat ce am ajuns spital (analize ecografie radiografie),ieri am făcut și RMN și acum așteptăm să fim chemați pentru biopsie medulară și biopsie osoasa! suntem pe drumul cel bun datorită vouă, toți cei ce ne-ați încurajat și sprijinit atât sufletește cât și financiar! Avem speranță și oameni frumoși alături! Doamne -ajuta sa ne auzim cu vesti bune in 3 sau 4 zile(atunci vine rezultatul biopsiei, nu ca în România după 3 saptamani). Va pupăm și rugati-va mult pentru noi!,,este mesajul transmis azi de Violeta, mama micuțului.

Cei care doresc să îl ajute pe micuț să alerge din nou sănătos, să se bucure de copilărie și viață, pot face în continuare donații pe pagina destinată strângerii de fonduri ori în conturile deschise de tatăl lui Alex.

Mihalache Florin Marian

Haideți să înfăptuim împreună o minune pentru acest copil, să-i rămânem în continuare aproape în lupta cu boala! Puțin cu puțin înseamnă VIAȚĂ!