Campanie din casă-n casă la Morunglav pentru a salva viața unui copil

1023

Boala de care suferă un copil de aproape 4 ani din comuna Morunglav a mobilizat întreaga comunitate. Cu toții s-au oferit să contribuie, din puținul lor, pentru ca Alexandru să poată ajunge la un spital din Italia pentru transplantul de măduvă ce-i poate salva viața. Primăria a stabilit trei echipe care strâng fonduri în cele cinci sate componente ale localității.

Apel pentru VIAȚĂ: Un copil de doar 4 ani din Morunglav are nevoie de AJUTOR | Realitatea Oltului

O campanie demarată pentru a salva viața unui copil din localitate a unit întreaga comunitate morunglăveană. Cei care nu au posibilitatea de a face donații în conturile create special cu acest scop pot oferi bani, după posibilități, echipelor stabilite la nivel administrativ care bat ulițele satelor astfel încât Alexandru să poată ajunge în Italia pentru tratamentul ce-l poate ajuta să-și continue sănătos viața. Primăria a anunțat localnicii despre campanie, asigurându-se astfel că cetățenii sunt convinși că acest caz este unul real și pot contribui cu încredere.

,,Diagnosticat cu o boală cruntă – MIHALACHE ALEXANDRU COSTIN – de doar patru ani din comuna Morunglav sat Poiana Mare, are nevoie de tratament în străinătate. În comuna Morunglav, Primăria a demarat o amplă campanie pentru strângerea de fonduri, deoarece urmează a fi transportat în Italia pentru tratament. Facem apel la toți cetățenii comunei și nu numai să ajute după posibilități. Azi 19.04.2023 s-au constituit un număr de trei echipe care se vor deplasa în cele cinci sate ale comunei pentru strângerea de fonduri.

Facem apel, la solidaritate și înțelegere din partea comunității, pentru ca familia greu încercată să treacă cu bine peste acest moment greu.,, a anunțat Primăria Morunglav.

Cei care doresc să îl ajute pe micuț să alerge din nou sănătos, să se bucure de copilărie și viață, pot face donații pe pagina destinată strângerii de fonduri deschisă de un membru al familiei:

Fundraiser by Tudor Bubuianu : Alexander (gofundme.com)

Tatăl a deschis conturi în lei și euro, astfel încât șansele lui Alexandru de a beneficia de tratament cât mai repede, timpul fiind vital, să crească. Pentru orice ajutor, puteți lua legătura cu familia și pe rețeaua de socializare.

Mihalache Florin Marian

  • RO74CECEB000B2EUR2677828 – CONT EURO
  • RO71CECEB00008RON2677793 – CONT RON
  • RO79CECEB000B1GBP2678056 – CONT GBP

Haideți să înfăptuim împreună o minune pentru acest copil! Puțin cu puțin înseamnă VIAȚĂ!