Un elev caracalean, admis la trei universități din SUA, va studia la Harvard cu BURSĂ COMPLETĂ

3311

Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal are din nou motive de bucurie: o performanță remarcabilă a elevului Alexandru Drăghia. Ales drept unul dintre cei doi delegați de tineret ai României la ONU, vocea a peste 5 milioane de tineri români la evenimente cu delegați din întreaga lume, caracaleanul a fost admis la trei universități din SUA. A ales să studieze de anul viitor la Harvard, una dintre cele mai prestigioase universități din lume, unde a obținut bursă completă.

Un elev din Caracal este Delegat de Tineret al României la ONU | Realitatea Oltului

Elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, cu experiență ca reprezentant al tinerilor din posturile precedente de vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor și președinte al Consiliului Județean al Elevilor Olt, Alexandru Drăghia este de puțin timp unul dintre cei doi delegați de tineret ai României la ONU. Pentru a-și continua studiile în afara țării, la universități de prestigiu, liceanul oltean a aplicat pentru 20 de universități din America și a primit deja răspuns favorabil de la trei dintre ele, printre acestea și Harvard, unde a fost admis cu bursă integrală.

„Se poate și ‘de la Caracal’ să ajungi la Boston, se poate și de la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” la Harvard! Și se poate și cu bursă completă!”, a postat Alex pe Facebook.

Mândri de reușita lui sunt și profesorii de la liceul caracalean. ,,Un NUME și o AMPRENTĂ vor rămâne înscrise pentru totdeauna în documentele unei UNIVERSITĂȚI DE PRESTIGIU . Elev al Liceului Teoretic ,, Mihai Viteazul “ din CARACAL , ADMIS la UNIVERSITATEA HARVARD! FELICITĂRI părinților, dascălilor, dar în primul rând ție, ALEXANDRU DRĂGHIA !,, a transmis prof. Liviu Mitroi, directorul liceului.
Alexandru Drăghia va deveni student la Harvard din 2024, după ce își încheie mandatul de delegat de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite.