Peste O MIE de locuri de muncă peste hotare. Angajatori din nouă țări recrutează români

90

Peste o mie de joburi peste hotare li se oferă românilor de către angajatori din nouă țări. Situaţia locurilor de muncă vacante azi, 9 februarie, în Spaţiul Economic European oferite lucrătorilor români prin intermediul Reţelei EURES România cuprinde oferte în mai multe meserii, cele mai numeroase fiind pentru: măcelari, asistenți vânzări, ajutor bucătar, șofer autocar ori culegători de căpșuni.

Angajatori din: Estonia, Irlanda, Olanda, Spania, Malta, Slovenia, Germania, Finlanda și Norvegia recrutează români pentru locurile de muncă pe care le au vacante. Oferta este făcută prin intermediul rețelei Eures. Cele mai numeroase joburi sunt oferite de angajatori din Irlanda, Spania și Finlanda:

O firmă irlandeză angajează 907 români. Posturile de: asistent vânzări, ajutor bucătar, măcelar și asistent manager, oferite prin Eures | Realitatea Oltului

Spaniolii caută 60 de culegători de căpșuni. Cazarea este gratuită | Realitatea Oltului

Finlandezii caută 40 de culegători de căpșuni pentru vară | Realitatea Oltului

Oferta integrală a angajatorilor din cele 9 țări (număr de locuri, condiții, salarizare, etc), ce cuprinde 1047 de locuri de muncă, poate fi consultată aici:

09.02.2023

Oltenii interesați să lucreze în străinătate se pot adresa pentru detalii ori ajutor în aplicarea la jobul vizat consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.