O firmă irlandeză angajează 907 români. Posturile de: asistent vânzări, ajutor bucătar, măcelar și asistent manager, oferite prin Eures

490

Oltenii care doresc să muncească peste hotare au la dispoziția, în această perioadă, o importantă ofertă de muncă venită prin Eures România din partea unui angajator irlandez, cel mai mare distribuitor de produse alimentare din țara respectivă. Se caută nu mai puțin de 907 angajați, dintr ecare câte 410 asistenți vânzări și ajutor bucătar.

Oferta de muncă în străinătate venită din Spațiul Economic European pentru români prin intermediul rețelei Eures este azi de 961 de locuri de muncă în: Irlanda, Norvegia, Finlanda și Germania. Cea mai bogată ofertă vine de la Musgrave Group, cel mai mare distribuitor de produse alimentare din Irlanda pentru un lanț de supermarket-uri cu 223 de magazine.

Angajatorul străin caută în țara noastră: 410 asistenți vânzări, 410 ajutoare bucătar, 75 asistenți manager și 12 măcelari. Cei interesați trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Experiența și calificarea sunt de dorit, dar nu obligatorii.

Cu excepția posturilor de măcelar, pentru care se oferă un salariu de 30.000-32.000 euro brut/an, pentru celelalte locuri de muncă se oferă 22.800-23.900 euro brut/an. Totodată, angajatorul se obligă să suporea valoarea zborului și a cazării în primele 2 săptămâni, ulterior oferă sprijin pentru închirierea pe termen lung a unei locuințe în apropierea locului de muncă, program flexibil, instruire.

Contractele sunt pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, termenul limită pentru aplicare fiind data de 1 februarie. 01-02-2023.

Oltenii interesați se pot adresa pentru mai multe detalii și ajutor în vederea aplicării la jobul vizat consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.