VIDEO/ Ninge în Olt, stratul de zăpadă fiind de 5cm în centru. Drumarii au scos zeci de utilaje și au răspândit sute de tone de material antiderapant

209

Ninge în județul Olt și s-a depus strat de zăpadă. Drumarii au scos pe drumurile naționale ce tranzitează județul zeci de utilaje și au împrăștiat material antiderapant. La această oră, temperatura este de minus 2 grade Celsius.

Meteorologii anunță val de frig până pe 10 februarie | Realitatea Oltului

La această oră, drumarii raportează la nivelul județului Olt carosabil curat și umed, după ce au intervenit în ultimele 24 de ore cu numeroase utilaje.
,,În ultimele 24 de ore s-a făcut revizie și s-a acționat cu 252 AUTOUTILAJE, s-au raspandit 1436 de tone de material antiderapant pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță. Secția Drumuri Naționale Slatina: s-a făcut revizie și s-a acționat cu 53 autoutilaje, s-au răspândit 268 to material antiderapant.,, anunță DRDP Craiova.

Ninsorile de azi-noapte au depus strat, potrivit ANM de 5cm în centru raportați de stația Slatina și 1cm în sud raportați la stația meteo Caracal.