FOTO/ Crăciunițele de la OFSD Caracal au îmbrăcat 150 de copii de Crăciun

341

150 de copii din familii cu situație materială precară au trăit magia sărbătorilor de sfârșit de an fiind protagoniștii unei campanii inedite inițiată de Organizația de Femei PSD Caracal. Evenimentul caritabil ”Îmbracă un copil de Crăciun” a fost organizat sâmbătă, la Teatrul Național din Caracal.

Crăciunul nu este numai despre brad și cadouri de la Moșul, ci și despre empatia cu persoanele cu care soarta a fost mai puțin darnică. Un exemplu de implicare în această perioadă pentru a le asigura unor copii proveniți din familii care se confruntă cu dificultăți nu numai cadouri dulci, ci și haine groase de iarnă îl reprezintă acțiunea organizată de către femeile din organizația PSD Caracal.

,,Cu sprijinul cetățenilor care au dat curs inițiativei noastre a fost posibil transformarea Crăciunului într-o adevărată sărbătoare de suflet și momente de neuitat, contribuind la împlinirea visului oricărui copil. S-au strâns cadouri pentru micuții care provin din familii fără posibilități materiale astfel încât fiecare dintre copii a primit de la Moș un pachet cu haine călduroase și dulciuri”, a declarat Marina Samiee, președinta organizației de Femei PSD Caracal.

Printre invitații la eveniment și susținătorii acestei campanii s-au aflat: primarul Ion Doldurea, senatoarea PSD Siminica Mirea, consilieri locali PSD dar și reprezentanți ai bazei militare de la Deveselu.
Un program artistic a întregit atmosfera de sărbătoare și bucuria de a fi împreună și a susține semenii.