Moș Nicolae a sosit la școlile din Corabia cu daruri/ FOTO

97

Startul lunii cadourilor este dat pentru cei mici cu sărbătoarea Sf. Nicolae, iar Moșul este așteptat să ajungă deseară pe la casele celor care au fost cuminți cu daruri dulci, iar la cei obraznici și neascultători cu nuielușe. Pentru a-i răsplăti că sunt silitori, Primăria Corabia a fost azi spiridușul Moșului pentru toți preșcolarii și copiii din clasele primare și gimnaziale. Elevii au primit cu bucurie darurile dulci.

Pentru că au fost cuminți și au ascultat de părinți și profesori, la copiii din Orașul Teilor Moș Nicolae a ajuns deja cu daruri. L-a ajutat pe moșul cel bun administrația orășenească.

 

,,Mari sau mici, în fața sărbătorilor curate și frumoase, suntem toți niște copii. Niste copii ce așteaptă cu sufletul la gură venirea spectaculoasă a unuia dintre cei mai îndrăgiți moșnegi din lume, moș Nicolae…. Pentru că au fost cuminți și pentru că au învățat bine, Consiliul Local și Primăria Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a, cadouri care au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.,, anunță Primăria Corabia.

De asemenea, se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „ Sfânta Elena” Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență.

Copiii, însoțiți de părinți ori bunici sunt așteptați azi și la aprinderea luminițelor de sărbători în oraș:

Orașul Corabia va fi învăluit de magia Sărbătorilor de Iarnă, odată cu căderea serii | Realitatea Oltului