Supermarket în orașul Piatra-Olt. Investiția aduce și 25 de noi locuri de muncă localnicilor

104

Locuitorii orașului Piatra-Olt vor avea de acum înainte posibilitatea de a-și face cumpărăturile dintr-un supermarket fără să fie nevoie să plece în alt oraș. O companie românească de retail modern, cu cea mai mare extindere în teritoriu, a decis să deschidă un magazin și să creeze astfel pentru localnici 25 de locuri de muncă.â

Mâine, 30 noiembrie, în orașul Piatra-Olt se va deschide primul supermarket. Vestea că vor avea un magazin de unde să cumpere majoritatea produsele necesare în gospodărie, cu precădere alimentare și de igienă, a fost dată de către primarul Nicușor Rada.

,, Profi a găsit oportunitățile necesare în Piatra-Olt, pentru deschiderea unui magazin de proximitate amplasat lângă parcul Tineretului, în centrul orașului.  Noua investiție creează 25 de locuri de muncă, iar angajații sunt din localitatea noastră. Construit pe o suprafață de 480 m², magazinul promite zilnic produse de calitate, la prețuri atractive.
 Deschiderea unui supermarket în Piatra-Olt a fost o solicitare a cetățenilor, pe care m-am angajat să o îndeplinesc, creând premisele unui comerț civilizat și organizat,, a anunțat edilul.

Magazinele Profi sunt apreciate de clienți pentru că oferă o mare atenţie produselor autohtone, 80 la sută din ceea ce se găsește pe rafturi fiind produse în România.