Viceprimarul Slatinei, alături de delegația TSD România la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici

58

Alexandru Berechet, viceprimar al Slatinei, a participat în acest week-end, alături de delegația TSD România, la ediția cu numărul XXII a Academiei Europene pentru Tineri Lideri Politici. Proiectul tinerilor implicați în dezvoltarea comunităților din care fac parte s-a desfășurat la Poiana Brașov.

Ediția 22 a Academiei Europene pentru Tineri Lideri Politici a avut loc în acest an în perioada 25-27 noiembrie, tema de dezbateri fiind: Leadership pe timp de criză- Resursele și oportunitățile României . Din delegația națională a tinerilor social-democrați a făcut parte și viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet.

,,Rolul acestui proiect este de a reuni și pregăti tineri lideri politici din toate partidele parlamentare și este organizat de Centrul Roman de Politici Europene – CRPE în parteneriat cu OMV Petrom. Subiectele abordate au vizat: Contribuția digitalizării la reziliența economică, Tranziția verde vs securitatea energetică, Interconectarea, Dialogul Social, Fonduri europene si perspectivele investițiilor administrației publice locale, Comunicare și leadership.,, declară Berechet, unul ditnre edilii capitalei județului Olt.