Distribuția apei în Slatina se va face pe noua conductă de aducțiune, ce va fi pusă AZI în funcțiune. Întreruperi de alimentare la Piatra Olt, Salcia și Slătioara

114

Compania de Apă Olt a decis reabilitarea conductei de pe partea stânga a Podului Olt, pentru a evita posibile avarii pe timpul iernii și sistarea furnizării apei în municipiul Slatina pe o perioadă îndelungată. Noua conductă va fi azi pusă în funcțiune, lucrarea impunând oprirea stației de pompare Salcia. Probleme cu alimentarea se vor înregistra la Piatra-Olt, Salcia și Slătioara.

Primăria Slatina a asigurat fondurile necesare pentru înlocuirea conductei de apă de aducțiune de pe Podul Olt care alimentează municipiul. Lucrarea a fost finalizată, anunță CAO, noua conductă fiind azi pusă în funcțiune.
,,Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări pentru ca distribuția apei pentru municipiul Slatina să se facă prin conducta de aducțiune nouă, de pe Podul Olt. Din acest motiv, Stația de Pompare Salcia va fi oprită, mâine, 25 noiembrie 2022, începând cu ora 7.30. Compania de Apă Olt a decis reabilitarea conductei de pe partea stânga a Podului Olt, pentru a evita posibile avarii pe timpul iernii și sistarea furnizării apei în municipiul Slatina pe o perioadă îndelungată.,, anunță CAO.
Nu se va opri alimentarea cu apă în municipiul Slatina, dar în orașul Piatra Olt și în satele Salcia și Slătioara, ale comunei Slătioara, vor exista fluctuații de presiune și întreruperi temporare ale alimentării cu apă.