Control judiciar pentru cei șase olteni săltați în urma perchezițiilor pentru sustragerea de produs petrolier

138

Jumătate dintre persoanele pe numele cărora au fost emise în urmă cu două zile mandate de aducere la audieri în urma perchezițiilor efectuate în Olt, Argeș și Teleorman de către Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns în arestul poliției oltene, în urma probatoriului ieri fiind dispusă măsura controlului judiciar. Ei sunt suspectați că ar face parte din trei grupări infracționale organizate, specializate în sustragerea de produs petrolier. În Olt, mascații au descins cu precădere în zona Potcoava

Mascații au descins miercuri, 23 noiembrie, în județul Olt, dar și în Argeș și Teleorman pentru administrarea probatoriului într-un dosar penal, constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care sunt efectuate cercetări pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat. Din cele 41 de percheziții, 34 au fost în Olt.

VIDEO percheziții:

https://fb.watch/gZTlm6LEPb/

Șase persoane au fost reținute în arestul IPJ Olt pentru 24 de ore, ieri fiind prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a dispus măsura controlului judiciar.

,,În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de 6 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, fiind continuate  cercetările,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

DETALII percheziții și caz:

FOTO-VIDEO/ 34 de percheziții în zona Potcoava la hoți de produse petroliere. Gruparea opera în Olt, Argeș și Teleorman | Realitatea Oltului