Polițist slătinean, într-un film pe AXN. ,,OameniiLegii”, cu Viorel Teacă, va avea premiera în 14 noiembrie

1856

Opt poliţişti români sunt protagoniştii noului serial „Oamenii legii”, ce va avea premiera pe AXN pe 14 noiembrie. Printre polițiștii ce vor prezenta  cum se rezolvă misiuni diverse şi cazuri complexe în România se numără și ,,polițistul cool”, slătineanul Viorel Teacă.

Impresionând prin modul de acțiune mai degrabă tipic occidental decât românesc, punând omenia înaintea amenzilor, polițistul slătinean Viorel Teacă, cunoscut în Olt prin implicarea în campanii umanitare, dar și altor acțiuni care au drept scop salvarea vieții semenilor sau ajutorul oferit nevoiașilor și bolnavilor, mutat între timp la Sibiu, este protagonistul unui serial pe AXN. Omul legii a devenit viral pe internet după ce filmări cu acțiunile sale au fost popularizate, stârnind un val de aprecieri și comentarii. Pe baza acestui considerent, Teacă a fost ales de către Poliția Română drept model pentru a prezenta noua uniformă de poliție – adaptată pentru intervenții la evenimente și muncă în teren. Imagine a Poliției Române, ,,polițistul cool” va prezenta acum în serialul „Oamenii legii” alături de alți șapte colegi misiuni mai complexe, în care va lucra în strânsă legătură cu alte unităţi speciale ale poliţiei, cum ar fi Institutul Naţional de Criminalistică, SIAS sau Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Cu peste 25 de ani în cadrul Poliţiei Române, Viorel Teacă, agent şef principal de poliţie, în vârstă de 46 de ani şi Alin Constantin, agent şef adjunct de poliţie, 36 de ani, cu peste 10 ani în serviciul public, primii cinci ca pompier şi apoi ca poliţist formează echipa 2.

,,Suntem onorați de invitația partenerilor de la AXN și Corpul Național al Polițiștilor de a colabora în cadrul serialului OameniiLegii, care va avea premiera în 14 Noiembrie, de la ora 18:00. Suntem convinși că rezultatul va fi apreciat, atât de public, cât și de polițiști. Acest serial este o premieră pentru România, dar și pentru Poliția Română.

Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violență domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii și liniștii publice și incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. Ne dorim ca, prin participarea la realizarea serialului, să informăm oportun şi corect comunitatea cu privire la situațiile care pot afecta viaţa sau sănătatea persoanelor, liniştea socială, pentru formarea unei atitudini preventive și crearea premiselor unei cooperări cu Poliția Română.,, anunță Poliția Română, care prezintă azi clipul de prezentare Oamenii Legii:

https://fb.watch/gHlDfOUvNV/