Craiovean prins ,,zburând,, cu 231km/h pe Drumul Expres, zona Piatra-Olt

158

Polițiștii olteni au depistat azi un autoturism ce circula cu 231km/h pe Drumul Expres 12 Craiova- Pitești, în zona localității Piatra-Olt. Sancțiunea a fost corespunzătoare pericolului la care a expus ceilalți participanți la trafic.

Pe singura porțiune de drum de mare viteză dată circulației, tronsonul Slatina- Balș, un craiovean a zburat practic pe șosea, prinzând aproape dublul vitezei maxime admise. Azi, în jurul orei 10:00,  polițiștii Serviciului Rutier Olt l-au depistat pe Drumul Expres 12, în afara localității Piatra-Olt, cu viteza de 231 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Vitezomanul nu a scăpat de sancțiuni.
,,Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.