Vicecampioană mondială și de 7 ori campioana României, cu centură neagră la karate, în misiune alături de jandarmii olteni

414

Oltenii certați cu legea trebuie să fie atenți că pot da peste o jandarmeriță ce le vine imediat de hac. Andreea Mihai este încă elevă la Școala de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani, însă s-a alăturat structurilor de ordine și siguranță publică ale Jandarmeriei Olt fiind în stagiul de practică. Multipla campioană la karate este arbitru și instructor.

Absolventă a Liceului Teoretic Nicolae Titulescu Slatina, filologie promoția 2016- 2020, Andreea Mihai este studentă în anul II a Facultății de Limbi și Literaturi străine, Arabă- Engleză și, în paralel, se pregătește pentru o carieră de om al legii. Vicecampioană mondială și multiplă campioană națională la karate, tânăra se pregătește să pună în practică teoria alături de jandarmii olteni.

,,Pe Andreea o întâlniți la misiuni alături de colegii noștri.  Este elevă a Școlii Militare de Jandarmi Drăgășani și se află în practică în unitatea noastră.

Are doar 21 de ani și poate părea delicată pentru meseria aleasă, însă până la această vârstă are deja centura neagră 2 DAN la Karate Shotokan.

A participat și a obținut premii importante la competițiile de arte marțiale: de 7 ori campioană națională și de trei ori pe podiumuri la campionate europene și mondiale.

Deși foarte tânără, CV-ul ei e completat cu alte două calificări: este arbitru și instructor de karate.,, transmite IJJ Olt.

Jandarmii olteni sunt îndrumători de la începutul acestei luni până pe  19 octombrie pentru 44 de viitori colegi, elevi ai Școlii de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani.