Microbuz oprit la Podul Olt cu pasageri transportați ,,ca sardinele,,

523

Un transportator ce și-a înghesuit pasagerii ,,ca sardinele,, a  avut nenorocul de a fi luat la ochi de oamenii legii. Microbuzul a fost oprit la Podul Olt în timpul unei razii efectuate în această dimineață de IPJ Olt cu țintă pe transportul public de persoane pe drumurile județului.

Nu mai puțin de 70 de autovehicule destinate transportului public de persoane au fost trase pe dreapta în această dimineață de către polițiștii olteni în cadrul unei razii. oamenii legii au aplicat 13 amenzi  în valoare totală de 21.750 de lei și au reținut un permis de conducere. Printre șoferii sancționați se numără și unul ce transporta mai multe persoane decât locurile din microbuz.
,,În dimineața zilei de 22 august 2022, în jurul orei 06:30, pe Drumul Național 65 – European 574, zona Podul Olt, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, în timp ce efectua transport public de persoane, cu un microbuz, transportând mai multe persoane decât numărul maxim de locuri prevăzut pe scaune. Pentru abaterea constatată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Mai multe despre razie:

VIDEO-FOTO/ RAZIE pe drumurile Oltului: 70 de autovehicule destinate transportului public de persoane, trase pe dreapta | Realitatea Oltului