Programul ,,Primul meu ghiozdan” continuă. Bobocii vor intra în posesia ghiozdanelor în prima zi de școală

89

Primăria Slatina va acorda și în acest an bobocilor  câte un ghiozdan plin cu rechizitele necesare la școală. Pentru derularea Programului ,,Primul meu ghiozdan” municipalitatea a alocat suma de 120.000 lei.

Administrația slătineană este pregătită pentru derularea Programului ,,Primul meu ghiozdan”. În cadrul acestuia, copiii care vor păși pentru prima dată pragul școlilor vor primi un ghiozdan complet echipat. Fiecare ghiozdan va conţine: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat cu un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de şters și o ascuţitoare.

Ca și în anii trecuți, ghiozdanele vor fi diferite. Dacă fetele vor primi ghiozdane în culori deschise, băieții vor avea parte de unele în culori mai închise.

Pentru implementarea acestui program, administrația slătineană a  alocat 120.000 lei.  Autoritățile locale vor ca prin acest mic dar oferit bobocilor să aducă puțină bucurie în sufletele celor mai mici școlari și al familiilor acestora.

Ghiozdanele oferite de Primăria Caracal vor fi găsite de cei mici pe bănci, în prima zi de școală. O parte dintre micuți vor avea șansa să le primească chiar din mâna edilului Emil Stelian Moț.