Accident rutier grav produs de un minor. Două din cele cinci victime au decedat

370

Două adolescente au murit într-un tragic accident petrecut pe raza unei localități din Constanța. În aceași eveniment rutier, alți doi tineri au suferit răni grave fiind transportați la spital. Tot la spital a ajuns și șoferul vinovar, care are doar traumatisme ușoare.

Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută într-o localitate din Constanța. În evenimentul nedorit soldat cu două decese și alte trei victime în stare gravă a fost produs de un minor. Acesta a pierdut controlul mașinii la volanul căreia se afla și a intrat într-un alt autoturism, ambele mașini ricoșând în alte două autoturisme. În urma primului impact care a fost unul violent, două adolescente din mașina condusă de minor au murit pe loc, iar o altaa ajuns, că și șoferul mașinii izbite, la spital în stare gravă. Șoferul vinovat a suferit traumatisme ușoare.

Pe numele lui polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru omor și vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor să afle cu a ajuns tânărul de doar 16 ani la volanul mașinii.