AJOFM Olt cursează GRATUIT șomerii și în august. În ce meserii sunt programele de formare

145

Trei programe de formare profesională vor începe în luna august, la nivel judeţean. Pentru șomerii indemnizați și neindemnizați, aceste cursuri sunt gratuite.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt își propune să organizeze luna viitoare 3 programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Principalele meserii\ ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: frizer, comunicare în engleză, infirmieră.

,,Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.,, transmit reprezentanții AJOFM Olt.