LISTA investițiilor finanțate în Olt prin Programul ”Anghel Saligny”. Ce primării și pentru ce proiecte primesc bani

4061

Încă cinci județe primesc finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”, printre care și județul Olt. Pentru Olt, din totalul celor 214 solicitări, au fost aprobate 157 de obiective, în valoare totală de 1.601.045.200,40 lei, reprezentând aproximativ 60% din cuantumul tuturor solicitărilor pentru acest județ.

Ministerul Dezvoltării anunță că a fost finalizate și listele cu obiectivele de investiții ce vor fi realizate în județele Bacău, Olt, Dolj, Suceava și Constanța, urmând alocările și pentru celelalte județe. Aceste cinci județe se alătură celorlalte 16 (Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Mureș, Sibiu, Tulcea și Vâlcea), precum și sectoarelor municipiului București, care au primit finanțare prin Program, ceea ce înseamnă că, până în prezent, au fost evaluate  peste jumătate dintre județele țării.

Din județul Olt, vor fi finanțate 157 de proiecte, cele mai multe pentru municipiul Slatina- 12, Consiliul Județean Olt- 3 și Primăria Stoenești-3:

Lista poate fi vizualizată și aici: