Cătălin Rotea: Extinderea rețelei de gaze la Balș – promisiune îndeplinită

105

Considerând că este inadmisibil ca un oraș aflat între Craiova și Slatina, într-o țară care se află în Uniunea Europeană, să nu aibă apă, canal, gaze, electricitate în toate locuințele, primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a demarat încă de anul trecut derularea proiectului de extindere a rețelei de gaze naturale. Azi, edilul anunță finalizarea primei etape.

Printre obiectivele anunțate de către administrația orașului de pe Olteț în vederea ridicării condițiilor de trai ale localnicilor la nivelul la care ar trebui să fie o zonă urbană se numără și extinderea rețelelor de utilități astfel încât toate locuințele să beneficieze de apă, canal și gaze naturale. În  implementare se află extinderea rețelei de gaze naturale.

,,Prima etapă a lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul se apropie de finalizare. Continuăm extinderea rețelei de gaze în cartierele Romana, Corbeni si restul străzilor din Balș, astfel încât obiectivul de a avea utilități în fiecare locuință din orașul nostru să fie realizat.,, anunță primarul Cătălin Rotea.

Lucrările au demarat pe strada Turda, în proiect fiind incluse și străzile: Salcâmilor, Mihail Drumeș, Mihai Viteazul, Anton Pann, Chilia și Viilor.