Acasă Local Eveniment Tânăr din Slatina, reținut pentru trafic de droguri. Cultură de cannabis în...

Tânăr din Slatina, reținut pentru trafic de droguri. Cultură de cannabis în Slatina, descoperită la percheziții

1121

Un bărbat din Slatina și unul din Drăgășani au fost reținuți în urma perchezițiilor efectuate în județele Olt și Dolj  pe linia traficului de droguri de risc. Mascații au dat în capitala Oltului și peste o cultură de cannabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au desfășurat ieri o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în județele Dolj și Olt. Oamenii legii au efectuate 4 percheziții domiciliare, la unul dintre imobilele din Slatina fiind descoperită o instalație indoor aferentă culturii de cannabis.
,,În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3,1 kg de cannabis, 67 de semințe de cannabis, 4 telefoane mobile, 7.046 de lei și 140 de euro, două persoane fiind conduse la audieri. În baza probatoriului administrat, doi bărbați, unul de 30 de ani, din municipiul Slatina și al doilea de 23 de ani, din municipiul Drăgășani au fost reținuți, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc,, anunță IPJ Dolj.
Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

You cannot copy content of this page