Bătrână DISPĂRUTĂ de o săptămână din Făgețelu. Este căutată de poliție, pompieri, jandarmi, primărie și localnici

119
Imagine cu caracter ilustrativ

UPDATE: Femeia a fost găsită DECEDATĂ într-un zăvoi de la marginea satului:

Bătrâna dispărură din Făgețelu, găsită DECEDATĂ într-un zăvoi | Realitatea Oltului

Este alertă în comuna olteană Făgețelu, de unde de o săptămână a dispărut o bătrână de 88 de ani. Abia azi familia a fost de acord asupra mediatizării cazului. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 88 de ani, din municipiul București, care a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, unde locuia fără forme legale și nu a mai revenit.
,,În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Scornicești au fost sesizați de o femeie, din comuna Făgețelu, județul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 24 iunie a.c., JIRCU FLOAREA, în vârstă de 88 de ani, din municipiul București, a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit. De la sesizarea dispariției și până în prezent au fost și sunt, în continuare, efectuate căutări și verificări de către polițiștii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar și voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgețelu împreună cu localnici.  În data de 1 iulie 2022, familia persoanei dispărute a fost de acord cu mediatizarea dispariției.
,, anunță IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, fața rotundă și ochi căprui.
La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni și bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis.