FOTO/ Expo Flora și-a deschis porțile la Slatina

621

Cu o zi mai devreme decât anunțaseră autoritățile, Slatina și-a deschis porțile pentru cea mai frumoasă și parfumată manifestare a anului: Expo Flora. Evenimentul mult -așteptat are loc în Parcul Tineretului și reunește zeci de producători și comercianți de flori, arbuști, articole de ceramică și grădinărit.

Este din nou explozie de mireasmă, culoare şi frumuseţe la Slatina, după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Cea de-a XXVI-a ediție a manifestării „Expo-Flora” organizată de Primăria Municipiului Slatina s-a deschis azi.

,,Odată cu ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, revenim treptat la normalitate și reluăm activitățile cu scop recreativ dedicate tuturor slătinenilor. Ediția cu numărul 26 a manifestării EXPO FLORA și-a deschis porțile astăzi la ora 10:00 și pentru prima dată se desfășoară pe Aleea Eroilor, în proximitatea Parcului Tineretului . Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului nostru și iubitorii de flori să ni se alăture la această manifestare organizată în perioada 19-22 mai.,, a transmis edilul Emil Moț.

Astfel, până duminică inclusiv, iubitorii de frumos vor fi întâmpinați cu flori din toate speciile expuse spre vânzare, răsaduri, bulbi, articole de ceramică, articole de grădinărit, obiecte de artizanat, produse hand-made și multe alte produse.