Accident MORTAL la Vlădila

3473

Astăzi, 19 mai a.c., în jurul orei 14.30, pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Un accident în care a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr, de 21 de ani, din județul Dolj și un moped condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, județul Olt, s-a soldat cu decesul mopedistului.
Pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor. ,,La sosirea echipajelor, conducătorul mopedului, în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.  Celălalt șofer, în vârstă de 21 de ani, nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
,,În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În acest moment, traficul se desfășoară alternativ.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.