Un bărbat din Ucraina și o femeie din Republica Moldova au fost electrocutați într-o gară din România

310

Doi tineri au fost electrocutaţi într-o gară, în municipiul Suceava. În urma accidentului, bărbatul, de loc din Ucraina, avea arsuri la nivelul fetei, pe o mână şi pe un picior, iar femeia, din Republica Moldova, a decedat, trupul acesteia fiind găsit carbonizat de către pompierii sosiţi la faţa locului.

Un bărbat din Ucraina şi o femeie din Republica Moldova  au fost găsiți electrocutați într-o gară din Suceava. Din nefericite, femeia a murit, iar tânărul are arsuri grave.

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Din primele informații se pare că cei doi tineri erau translatori.

Nu se cunosc încă circumstanțele în care s-a produs incidentul, însă cel mai probabil cei doi tineri au încercat să își facă un selfie de pe unul dintre trenurile staționate.

Din primele informații, fata s-ar fi urcat prima pe vagon, unde s-a format un arc electric extrem de puternic.

Imediat după incident, tânărul s-a speriat și a încercat să fugă spre gară, acolo unde a fost și găsit de către salvatori. Acesta era confuz și nu își aducea aminte exact ce s-a întâmplat.