Ținute relaxate, cu stil, pentru sărbători

106

Am intrat deja în luna sărbătorilor, iar petrecerile s-au mutat într-un cadru restrâns, în familie și între prieteni. Pentru că anul acesta vom continua să ne distrăm acasă, trebuie totuși să abordăm ținute festive adaptate contextului.

Chiar dacă femeile renunță la tocuri, iar bărbații la papion, putem în continuare să marcăm momentul printr-un stil elegant cu aer relaxat.
Pandemia a schimbat total regulile de stil, iar ceea ce înainte părea de neimaginat, acum este apreciat. Confortul primează în orice situație, chiar și în cea festivă. Însă putem să ne remarcăm prin vestimentație dacă avem puțină imaginație.

Pentru cei care nu reușesc să vizualizeze o ținută relaxată de sărbătoare, iată câteva reguli care vă vor ajuta să fiți cool la petrecerile de luna aceasta:

  • Introdu o singură piesă elegantă într-o ținută casual. Nu te-ai fi gândit să fii casual de sărbători, dar poți să fii smart cool dacă știi cum să asociezi piesele vestimentare. De exemplu, pentru femei, o ecuație de stil reușită poate fi construită cu o pereche de jeanși și un tricou basic peste care se adaugă un sacou cu revere din satin sau cu inserții strălucitoare. Păstrează aceeași notă cool a ținutei cu o pereche de teniși old school aleși din linia de produse Vans.
  • Mergi pe croieli relaxate. Chiar dacă alegi o rochie, uită de variantele mulate pe corp sau de modelele lungi, vaporoase. La petrecerile în familie poți miza pe o rochie în A-line sau pe una tip sac. Ca să dai un aer festiv ținutei, optează pentru materiale elegante sau cu textură prețioasă.
  • Stilul clasic te scoate oricând din impas. Alege o pereche de pantaloni slim, cu vipușcă, cu un top din mătase cu bretele spaghetti și adaugă pe deasupra un cardigan ca să echilibrezi eleganța ținutei. Această combinație vestimentară merge cu pantofi Oxford sau cu teniși.
  • Joggers unisex pentru ținute smart-cool. Atât bărbații, cât și femeile pot crea ținute de sărbătoare chiar și cu joggers. Fie că vorbim de variante reinventate, din materiale fine și cu detalii prețioase, fie că alegem variata clasică, din bumbac, această piesă poate fi combinată cu o cămașă casual și pantofi sport. Pe Fashion Days există modele variate de încălțăminte sport care pot fi adaptate în tot felul de ținute.
  • Dă viață ținutei prin accente de culoare plasate inteligent. Atunci când ne gândim la sărbătorile de iarnă ne vin în cap nuanțe de roșu aprins, auriu și argintiu. Acestea sunt culorile vedetă în acest sezon. Ca să creezi ținute cu notă festivă, mergi pe eleganța non-culorilor sau a nuanțelor neutre predominante și adaugă o singură piesă sau un accesoriu în culoarea sezonului – fie o eșarfă roșie, fie un top auriu, fie o pereche de pantofi strălucitori.

Alege inteligent, combină cu stil și bucură-te de confort în ținute rafinate, de sărbători!