Ciolacu, scandal cu Șoșoacă în Parlament: „Purtați mască, să nu mă îmbolnăviți!”

139

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar are dreptul la viaţă şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă că nu poată mască

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a certat cu senatoarea Diana Șoșoacă, luni, în Parlament.  El a solicitat imperios ca toţi participanţii la şedinţa solemnă din Parlament să poarte mască de protecţie.

Ciolacu a făcut solicitarea înainte de discursul pe care l-a susţinut luni în Parlament. Pe fundal se aude vocea senatoarei independente Diana Şoşoacă.

„Cred că nu este nici prima oară și nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susțin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viață. Fiecare decide dacăe bine să se vaccineze sau nu.

Vă rog frumos, doamna colegă, să purtați mască sau să mă protejati, să nu mă îmbolnăviți. Dreptul meu la viașă și dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă!”, s-a răstit Ciolacu de la tribuna, în timp ce Șoșoacă vocifera în sală.

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit, luni, de la ora 13.00, într-o ședință solemnă, dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituției în vigoare de către Adunarea Constituantă.

Nu este prima dată când Diana Şoşoacă este apostrofată, la una dintre şedinţele Senatului fiind apelat chiar numărul 112 pe această temă.