1 Decembrie, serbat la Scornicești în spirit patriotic

767

Ziua Națională a României a fost serbată azi și în orașul Scornicești. Autoritățile locale au depus coroane de flori în onoarea celor care s-au jertfit pentru libertate. La manifestare au participat și  copii îmbrăcați în port național.

Simțământul patriotic nu a fost ignorat azi nici la Scornicești. Generația tânără, crescută și educată cu mândria de a fi român a îmbrăcat strai național, de sărbătoare, a purtat tricolorul la brâu și a intonat cântece patriotice.

Primarul Daniel Tudor a transmis un mesaj tuturor locuitorilor urbei:

,,Astăzi – 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc să aduc un sincer omagiu înaintașilor ce au luptat pentru făurirea și dezvoltarea României Mari, recunoştinţă eroilor din prima linie şi, în egală măsură, respectul cuvenit tuturor celor ce au căzut la datorie în decursul istorie noastre. Către dumneavoastră, locuitorii orașului Scornicești, îmi îndrept cele mai bune gânduri și îmi doresc să fim întotdeauna la fel de uniți, sănătoşi, puternici şi să ne revedem mereu cu bine! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA, LA MULȚI ANI, SCORNICEȘTI!!!,,