Deputatul Grecu: Adrian Chesnoiu a demonstrat astăzi că este un profesionist, care cunoaște îndeaproape nevoile și așteptările agricultorilor români

356

Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, propus pentru fotoliul de ministru al Agriculturii, a trecut azi cu brio de audierea din comisiile parlamentare, urmând a fi învestit mâine. Colegul său, deputatul de Olt Cătălin Grecu, îl felicită pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

,,Politic n-aș aminti decât că meritul organizației PSD Olt este recunoscut prin numirile făcute, iar deținerea portofoliului Agriculturii, de către colegul nostru, Adrian Chesnoiu, va genera de azi înainte investiții durabile în satul românesc, venituri sigure pentru fermieri, programe mai bune pentru produsele românești. Adrian Chesnoiu a demonstrat astăzi, la audierile Comisiei de Agricultură, că este un profesionist, care cunoaște îndeaproape nevoile și așteptările agricultorilor români. Mult succes!„, transmite deputatul Grecu.