Galerii comerciale noi, deschise ieri la Balș: Deichmann, KIK, Adana, Darsena, Pepco și Agroland

541

Orașul Balș începe să se dezvolte, noi lanțuri de magazine fiind deschise. Ieri, Joy Retail Parc a inaugurat primul parc comerical al urbei. Investiția aduce și câteva zeci de locuri de muncă pentru localnici, dar și diversificarea ofertei comerciale.

Primele unități ale retailerilor internaționali Deichmann și Kik au ajuns în Balș și, în premieră pentru județul Olt, un magazin Agroland Mega ce oferă produse pentru grădină, produse destinate animalelor de companie și produse pentru hobby farming, casă și gospodărie.  În urbea de pe Olteț a fost ieri inaugurat un parc comercial, ce cuprinde și alte unități ale unor retaileri cunoscuți.

Investiția este salutată de către primarul Cătălin Rotea. ,,Bun venit în Balș, Galeriile Comerciale Joy! Ne bucurăm să anunțăm deschiderea în orașul nostru a lanțului de comercianți Joy: Deichmann, KIK, Adana, Darsena, Pepco și Agroland, care înseamnă 30 noi locuri de muncă pentru bălșeni și o varietate mai mare de produse. Așa cum am promis, toate companiile, care generează locuri de muncă în Balș, beneficiază de schema de ajutor de minimis, adică reducerea taxelor și impozitelor locale.,, a anunțat edilul.

Joy Retail Parc este  situat între magazinele Lidl și Kaufland, pe strada Depozitelor.

Grupul Agroland a anunțat că intră pe piața din Balș prin deschiderea primului magazin în urma unei investiții de 150.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile de marfă. Se așteaptă ca acesta să înregistreze vânzări de peste 600.000 euro (3.000.000 lei), în primul an de activitate.