VIDEO-FOTO/TIR răsturnat de azi-noapte la Găneasa, de-a latul drumului. Șoferul turc a ajuns la spital, traficul a fost reluat abia acum

133

Un tir încărcat cu mobilă s-a răsturnat azi-noapte pe DN64, la Găneasa, blocând traficul pe ambele artere. Șoferul turc a ajuns la spital, iar circulația a fost reluată abia în această dimineață, aproape de ora 10.00

Azi- noapte, în jurul orei 02.00, s-a produs un accident rutier pe DN 64, în comuna Găneasa.
,,În urma evenimentului, un ansamblu de vehicule s-a răsturnat pe carosabil, traficul fiind blocat total. Conducătorul auto, un cetățean turc, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice  la momentul producerii evenimentului rutier,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Ansamblul de vehicule a fost repus pe roți abia aproape de ora 10.00, până atunci traficul rutier pe ruta Găneasa către Drăgășani fiind deviat pe DN 65 Găneasa-Slătioara – DJ 677 Slătioara-Plesoiu intersecție cu DN 64.
La fața locului au intervenit și pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. ,,Șoferul a fost găsit conștient,  în afara vehiculului și a fost preluat de echipajul SMURD.  Pacientul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la UPU Slatina, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și traumatism la membrul inferior drept. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a situațiilor de urgență, până la repunerea pe roți a autocamionului.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.