Simona Halep se căsătorește astăzi. Ce măsuri drastice a impus sportiva sutelor de invitați

44

Cununia civilă dintre marea noastră campioană, Simona Halep și Toni Iuruc este programată de la ora 16:00, la Constanța. Nu mai puțin de 300 de invitați sunt invitați pentru a fi martori la momentul în care sportiva își va lega destinul de alesul inimii sale. După cununia civila, invitații sunt așteptați la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Jucătoarea de tenis Simona Halep în vârstă de 29 de ani, se căsătorește astăzi, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc în vârstă de 43 de ani cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum urmează oficializarea căsătoriei. 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16.00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Simona a trimis 300 de invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare. Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Pentru a se bucura de mai multă intimitate, Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după nuntă, a impus două reguli draconice la eveniment. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în urmă cu aproape trei ani, cei doi fiind, la început, extrem de discreți în a-și afișa iubirea. După ce s-a cunoscut mai bine însă, între Simona și Toni s-a legat o relație atât de strânsă încât viitorul soț al campioanei la tenis a început să o însoțească prin toate colțurile lumii la turneele la care fostul numărul 1 mondial participa.