Un preot vinde ciocolată cu marijuana: „E făcută cu binecuvântare”

80

Ciocolata cu marijuana se vinde la tarabe alături de icoane. Dacă un român este prins consumând acest drog ușor, poate fi pasibil de închisoare. Se pare că acest lucru nu l-a speriat pe un preot să-și vândă produsul. Pe lângă icoanele puse la vânzare, un preot vinde la Salina Praid ciocolată cu marijuana.

Deși legislația în vigoare spune clar că marijuana nu este legală, asta nu l-a împiedicat pe un preot să-și vândă produsul minune la Salina Praid. Turiștii care ajung la Salina Praid au parte de surprize, mai ales atunci când, alături de icoanele aduse de la mânăstire, preotul Dinu Criste vinde ciocolată cu marijuana.

Preotul care vinde ciocolată cu marijuana spune că această este făcută cu binecuvântare și are aprobare spre a fi vândută.

”Nu e drog, e cânepă. Această ciocolată nu are mult zahăr, e făcută cu binecuvântare, unsă cu bun-simț, cu dragoste. Este făcută de un părinte din comunz Florești, lângă Cluj”, a spus preotul.

Dinu Criste este un preot misionar din județul Cluj, care a pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu patru ani, pentru a produce ciocolată premium cu canabis.

În atelierul său sunt create amestecuri dintre cele mai neobișnuite, printre care ciocolată cu cannabis sau cu foiță de aur.

Ciocolată cu cannabis, cu foiță de aur, lavandă, chilli sau dovleac – în atelierul părintelui Dinu Criste se regăsesc cele mai neașteptate amestecuri.