Trupul tânărului decedat în Anglia, repatriat la Șopârlița după cinci săptămâni. Înmormântarea va fi joi

2568
Foto: Facebook

Pe 27 iunie, un tânăr român stabilit în Anglia, în vârstă de doar 26 de ani, a murit spulberat de către o mașină pe o stradă din West Bromwich. Abia mâine, 4 august, trupul neînsuflețit al lui Florin Alexandru Casandra va ajunge acasă pentru a fi înmormântat creștinește.

Durere fără margini pentru o familie din comuna olteană Șopârlița! Fiul lor, de doar 26 de ani, a decedat într-un accident în Anglia, fiind lovit de către o mașină pe când se plimba cu motocicleta.  Impactul a fost unul violent, tânărul decedând pe loc. Durerea pierderii lui Florin Alexandru Casandra, nepotul viceprimarului Lucian Trașcă, dar și al fostului edil al comunei, Cristinel Neagu, a fost amplificată de neputința de a-l înmormânta creștinește până acum. A fost nevoie de o sumă de circa 15.000 de lire pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Kasy, cum îi spuneau prietenii, iar după cinci săptămâni acesta ajunge acasă.

,,Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la bunul lor prieten Florin Alexandru, trupul neînsuflețit va ajunge acasă Miercuri 04.08, iar înmormântarea va avea loc în satul natal Șopârlița Olt, Joi 05.08!”, au anunțat apropiații pe pagina de socializare.