FOTO/ Doi morți și patru răniți într-un accident pe A1 după ce două mașini au fost lovite în plin pe banda de urgență

510

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe autostrada București-Pitești pe sensul de mers spre Capitală după ce, o autoutilitară a lovit în plin pe banda de urgență două autoturisme. Prima mașină se oprise pe banda de urgență pentru o problemă medicală, iar cea de-a doua pentru a oferi ajutor.

Două persoane, un bărbat și o femeie și-au pierdut viața în această dimineață în urma unui accident produs pe Autostrada A1 pe sensul dinspre Pitești către București, la km 26 (localitatea Poenari).

Accidentul s-a produs înainte de ora 9, când o autoutilitară a lovit un autoturism staționat pe banda de urgență.
O persoană care era în afara mașinii oprite a fost prinsă sub roțile autoutilitarei și a murit pe loc. O alta a fost găsită decedată în mașină, acolo unde pompierii au găsit o a treia victimă încarcerată.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, în sprijin se află și elicopterul SMURD.
Trei persoane sunt conștiente și cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD.

În urma accidentului, traficul pe A1 a fost oprit pe sensul către București, formându-se o coadă de mai mulți kilometri. Traficul a fost deviat prin Bolintin Vale.