VIDEO: Accident în intersecția de la Zahana. Doi minori de 17 ani și 4 ani au ajuns la spital

546
Sursa: Info Trafic Slatina
Sursa: Info Trafic Slatina

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în intersecția Zahana. Doi minori, pasageri în cele două autoturisme implicate în coliziune, au ajuns la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Info Trafic Slatina
Sursa: Info Trafic Slatina

Un accident rutier cu două victime s-a produs în urmă cu puțin timp în Slatina, în intersecția Zahana. La fața locului s-au deplasat o Ambulanță și un echipaj SMURD.

„La data de 02 august a.c., ora 14.01, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecţia străzilor Primăverii cu Crișan, din municipiul Slatina.

În eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Timișoara și de o femeie, de 47 de ani, din municipiul Slatina.

În urma coliziunii, 2 pasageri, aflați în cele 2 autoturisme, respectiv un minor în vârstă de 4 ani, din municipiul Timișoara și o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă , poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.